Quilteværkstedet

Merethe Søby, Smedestræde 12, Overby, 4583 Sjællands Odde

 

Home

Hvem er jeg ?

Galleri

Links

Tips og ideer

Jeg er meget glad for mit quiltværksted.Det er godt indrettet synes jeg.  Køkkenbuffeén fra Ikea kan varmt anbefales, den har den helt rigtige højde til at skære stof ud, og nogle gode skuffer og hylder, og så er der en god solid træplade på den. Jeg har en fortryllende udsigt til Sejrøbugten, som jeg nyder hver eneste dag, og som giver mig inspiration til lys og farver.

Mit skærebord er en køkkenbuffet fra Ikea

Mine Fat Quarters og mindre stykker stof er organiseret i en CD reol. Jeg har vendt den så hylderne blev lidt bredere. Større stykker ligger i reolen.

Min Little Gracie II quilteramme er jeg meget glad for. Jeg har her en Janome 1600DB i den. Det er en maskine som jeg synes er god, da den har en længere arm end de fleste andre "normale" symaskiner. Jeg er her ved at quilte Daniels quilt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min tømrer har lavet denne stige til mine tæpper.

Mit nyeste indkøb. Siderne kan slåes ned. Der er hjul under, så nu er mit strygebræt ikke mere i vejen. Og så er der oven i købet plads til noget i kurvene.

Det første sted vi boede måtte jeg quilte på spisebordet Det er min søsters sengetæppe jeg har i maskinen. Det var hårdt at have så stor en quilt i min Bernina. Men efter at have taget et kursus med Mourine Noble, som quilter alt i sin Bernina, havde jeg hele tiden det i baghovedet. Hun er en excellent quilter, som har udgivet et par bøger, "Machine Quilting Made Easy" og "Machine Quilting with decorative threads"  og som er meget kendt, og også i Danmark.